Contact

Zundertse Hockeyclub
hockey
Adres
Zundertse Hockeyclub
Wildertsedijk 22 b
4881 EV Zundert


Hoofdsponsor


Sponsors

Hockey.nl

Geblesseerd?  Revalideren? 
Beste ZHC leden,
Ook in het hockey ontkomen we er niet aan: sportblessures.
Vervelend, lastig, pijnlijk en betekent vaak dat je aantal weken niet kunt spelen. Speciaal voor leden van ZHC zijn we een samenwerking aangegaan om sportblessures te voorkomen. En te zorgen dat als blessures zich voordoen je zo snel mogelijk weer terug bent op het hockeyveld.

 

In onderstaand bericht lees je wat de fysiotherapiepraktijk van Better Bodies Zundert voor jou kan betekenen.


In de praktijk voor fysiotherapie van Better Bodies kun je terecht met allerlei klachten. Van sportspecifieke blessures zoals bijvoorbeeld overbelasting van spieren en pezen of voor revalidatie na een botbreuk of gescheurde banden tot chronische aandoeningen.
 
Omdat de fysiotherapeuten de beschikking hebben over de fitnesszaal van Healthclub Better Bodies Zundert kunnen zij sporters helpen bij het optrainen naar het door hen gewenste niveau.  
De fysiotherapeuten Florentine, Heleen en Rick hebben zelf een sportachtergrond in diverse disciplines en helpen sporters graag weer bij hun herstel of revalidatie. En omdat de praktijk van Better Bodies contracten heeft met alle zorgverzekeraars en een verwijzing van de huisarts niet meer nodig is, kun je zelf rechtstreeks een afspraak maken bij één van hen.

 

Tevens beschikt men naast fysiotherapie ook over de specialisatie oedeemtherapie.
 
De fysiotherapiepraktijk van Better Bodies is te bereiken op telefoonnummer 076-5975499 of via e-mail [email protected]
 
Doe er je voordeel mee!
Met sportieve groet
Bestuur ZHC