Contact

Zundertse Hockeyclub
hockey
Adres
Zundertse Hockeyclub
Wildertsedijk 22 b
4881 EV Zundert


Hoofdsponsor


Sponsors

Hockey.nl

Elk jaar organiseert de Zundertse Hockey Club (ZHC) het Charles mee d´n Bolle Kaant toernooi. Dit toernooi wordt georganiseerd voor de basisschooljeugd en senioren. Het doel van dit toernooi is om voor onze spelers/speelsters een mooie seizoens afsluiting te organiseren en voor alle anderen kennis te laten maken met de hockeysport. Zij kunnen dan meteen zien wat onze club allemaal te bieden heeft

 Na een aantal jaar afwezig te zijn willen we weer de draad oppakken waar we gebleven waren!


Leeftijden van de junioren zijn tot en met 14 jaar, vanaf 15 jaar betekend dit dat het senior leeftijd is. Er mogen groepjes gemaakt worden van maximaal 8 personen, de wedstrijdjes zijn met 6 tegen 6 tegen elkaar (of er word met sterkte ingedeeld).  In de teams mogen maximaal 2 spelers van ZHC zitten en het is de bedoelling om zo veel mogelijk vrienden en vriendinnen mee te nemen om zo een fantastische dag te beleven. Voordat het toernooi begint zullen er nog een aantal trainingen worden gegeven om zo wat te oefenen!Het toernooi voor de senioren is op:


                                    Zaterdag 25 juni 2022Het junioren toernooi zal dit jaar worden gehouden op: 


                                    Zondag 26 juni 2022

Tijdens het toernooi, dat garant staat voor een gezellige dag met vrienden en bekenden, kom je niets te kort. Wij zorgen voor de organisatie, jullie voor de gezelligheid. De vereniging heeft ook voldoende hockeysticks beschikbaar. Het enige dat je verder zelf mee moet nemen is: 


- een team van maximaal acht spelers; (voor de jeugd, minimaal 2 leden van ZHC per team)
leuke naam en outfit voor je team;
- stevige gymschoenen;
- goed humeur.
- Bitjes (zijn verplicht) zijn ook te kopen op het clubhuis (á 7 euro p.stuk)
     
Er worden 2 trainingen verzorgd waarbij je kan oefenen voor het toernooi, deze tijden en datums zullen op tijd van te voren worden gedeeld.
Er zijn verschillende prijzen te winnen en iedereen krijgt aan het einde van de dag een leuke herinnering.
Dus lijkt het je leuk om met je vrienden mee te doen te doen aan dit toernooi? Vorm dan een team en schrijf je in! 


Stuur de ingevulde lijst naar: [email protected]  Dit mag een kopie of duidelijke foto zijn, hierna krijgt de teamcaptain een mail terug met de bevestiging, tijden  en spelregels boekje.

 

Feestelijke groet,  

De Charlescommissie!


 2022 charles toernooi