Contact

Zundertse Hockeyclub
hockey
Adres
Zundertse Hockeyclub
Wildertsedijk 22 b
4881 EV Zundert


Hoofdsponsor


Sponsors

Hockey.nl

Nieuws
BESTUUR

Bezoekersregistratie bij ZHC
13-9-2021
 
Beste bezoekers van ZHC,

Vanwege de huidige Corona-maatregelen moet iedereen zich vanaf 13 jaar verplicht registreren bij een bezoek aan onze club. 

Scan hierbij de QR-code of ga naar www.dezundertsehockeyclub.nl/registratie en registreer je gegevens. 

ZHC doet er alles aan om de privacy van onze leden en bezoekers te waarborgen. Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens, je gegevens worden binnen 14 dagen automatisch verwijderd conform de wettelijke richtlijnen. 

Dank voor uw  medewerking. 

Met sportieve groet,

Het Bestuur van ZHC
 

Bestuursleden gezocht voor komend seizoen!! (O.a. Penningmeester)
2-8-2021
 
Beste leden, oud-leden ouders/verzorgers, vrijwilligers,

Het seizoen 2020-2021 is weer tot een einde gekomen. De laatste wedstrijden zijn gespeeld, de laatste teamuitjes zijn georganiseerd en de zomervakantie is begonnen. Al met al hebben we het seizoen dus positief kunnen afsluiten. Het is weer een bewogen (Corona-)jaar geweest. 

Ondanks dat de zomervakantie nu overal is begonnen, wil ik jullie aandacht vragen voor het volgende. 

Vacatures bestuursleden
Vanaf het seizoen 2021/2022 hebben wij een aantal vacatures in ons bestuur. In oktober aanstaande lopen een aantal termijnen af. Onder andere Patricia (TC), Marjolein (penningmeester) en ikzelf (voorzitter) hebben aangekondigd na 6 jaar te zullen stoppen in het bestuur. Voor de overblijvende bestuursleden (en iedereen bij ZHC natuurlijk) is het dus ontzettend van belang dat deze vacatures op korte termijn opgevuld gaan worden. Voor een tweetal functies hebben we al invulling gevonden (waarvoor dank!). Echter dan zijn we er nog niet. 

Om de club draaiende te houden is het van cruciaal belang dat we (o.a.) een penningmeester hebben. ZHC staat er momenteel financieel gunstig voor en dat is m.n. te danken aan de inspanningen van onze huidige penningmeester. Dit willen we natuurlijk graag voortzetten. 

We zijn dus dringend op zoek naar:
1.  penningmeester;
2.  bestuurslid ledenwerving- en binding.

Dit alles hoef je natuurlijk niet alleen te doen. Ben jij diegene waar we naar op zoek zijn?

Ben jij ge├»nteresseerd of wil je eens van gedachten wisselen met een kop koffie? Laat het ons weten via: [email protected] 

Met sportieve groet,

Namens het bestuur
Suzelle Koeken