BESTUUR

Update Corona en maatregelen KNHB
12-3-2020

Afgelasting

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het corona virus in Nederland geeft de KNHB gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid. De KNHB heeft besloten alle wedstrijden en trainingen af te gelasten tot en met 31 maart a.s. Dit betreft een maatregel die voor alle teams is genomen ongeacht niveau en competitie.

Inhalen

Het afgelasten van 3 speelweekenden heeft een grote invloed op het verloop van alle competities. De competitieleiding van de KNHB buigt zich de komende dagen over de vraag hoe alle niet gespeelde wedstrijden alsnog kunnen worden ingepland. De competitieleiding streeft ernaar alle wedstrijden alsnog te laten spelen. Zodra er meer duidelijkheid is, worden het wedstrijdsecretariaat geïnformeerd. Wij zullen jullie dan zo spoedig mogelijk informeren. mochten er vragen zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen via: [email protected]

Met vriendelijke groet,

Bestuur ZHC

Opening nieuwe veld verplaatst naar zaterdag 11 april a.s.!
4-3-2020

Officiële opening nieuwe veld verplaatst naar 11 april a.s.

Vanwege weersomstandigheden hebben de werkzaamheden aan het nieuwe veld helaas vertraging opgelopen. Het veld ligt al klaar maar moet nog ingestrooid worden. Het compleet voorbereide openingsfeest van aanstaande zaterdag 7 maart wordt daarom verzet naar zaterdag 11 april 2020. Zet dit alvast in je agenda!

Hopelijk kunnen we met wat meer tijd, met nóg meer leden de opening van het nieuwe veld vieren.

Het complete programma met veel (hockey)activiteiten wordt binnenkort bekend gemaakt, dus houd de website en social media in de gaten.

Met sportieve groet,

Mede namens de AC