ALGEMEEN

Commissie leden en vrijwilligers gezocht
22-10-2019

Scheidsrechters indeling, Sponsoring, barcommissie leden, TC zomaar een greep uit de vrijwilligers die we hebben bij ZHC. En we zijn er ontzettend blij mee dat deze mensen terwijl ze bij de club zijn de handen uit de mouwen willen steken.

Wat we bij onze vereniging wel merken is dat het groepje dat dit doet een vaste kern is van Senioren en ouders die al langer zich weg cijfert voor de club.

Met veel nieuwe jeugdleden willen we toch een oproep doen bij de groep leden en ouders die op zaterdag op de club zijn, kom ook helpen!

Dit hoeft niet meteen uren per week te zijn, we houden de drempel laag: val eens in de maand een keer in achter de bar, of help een keer de de sponsorzeilen schoon borstelen.
Dit zou de huidige groep vrijwilligers weer iets meer lucht geven.

Want dat is het, als we met genoeg mensen zijn is het gezellig en licht werk. En zo moeten we dat houden!

zomaar een greep uit de taken waar we nog hulp kunnen gebruiken:

-Barcommissie
-Sponsorcomissie
-Werving / Marketing comissie (ledenaanwas)
-Scheidsrechterscomissie

Heb je intresse, dan horen we dat graag van je!

Is hockey iets voor jou? Kom 3x gratis proeftrainen!
21-10-2019

Wil jij kennismaken met een leuke gezellige teamsport? Wil jij ook kijken of hockey iets voor jou is? Op iedere leeftijd kun je starten met hockey, zeker bij ZHC, club met een focus op plezier voor de leden. We zoeken een passend team voor je!

Geef je nu op voor drie keer gratis proeftrainen! Dit kan via: mailto:[email protected].

Rabo ClubSupport
20-10-2019

Dankzij de Rabobank Leden die hebben gestemd hebben we dit jaar weer een mooi bedrag opgehaald. Bedankt voor het stemmen!

Kon je niet stemmen? Maar heb je wel een rekening bij de rabobank, meld je hier aan als lid zodat je volgend jaar wel op ZHC kan stemmen: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/

Zet je licht aan - ZHC & verkeersveiligheid
20-10-2019

Jullie hebben het vast gemerkt, het is nu vaak donker als je op de fiets van en naar ZHC komt. Ook rondom het sportpark is het minder verlicht dan binnen zundert.

Erg belangrijk dus om je licht aan te doen. Zorg dat je gezien wordt!

ZHC heeft voor een herrinering gezorgd bij de club.

Beloven je ook je licht aan te zetten?!: