Corona-maatregelen KNHB (update december 2020 / januari 2021)
7-1-2021
Beste leden, vrijwilligers en ouders/verzorgers,

ZHC volgt de maatregelen vanuit de KNHB en de rijksoverheid. Sinds 15 december jl. t/m in ieder geval 8 februari aanstaande, geldt het volgende:

• (Jongste) jeugdteams mogen zonder beperkingen trainen en intern binnen de vereniging onderlinge wedstrijden spelen. Zij mogen geen competitie spelen.
  • Senioren mogen alleen in groepjes van maximaal twee en met 1,5 meter afstand trainen. Zij mogen geen onderlinge wedstrijden of competitie spelen. Als er senioren zijn die hier behoefte aan hebben, dan is het veld daarvoor natuurlijk beschikbaar. Stem het even af via [email protected] voor de veldbezetting.

Het clubhuis en de kleedkamers blijven gesloten.

De competitiewedstrijden zijn stilgelegd sinds 14 oktober jl. Er mogen geen supporters tijdens de trainingen aanwezig zijn.

De overige "hoofdregels" gelden nog steeds:

Basisregels voor de sport

De KNHB roept iedereen allereerst op om alle overheidsrichtlijnen in acht te nemen. Houd je aan alle adviezen:

• Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
  • Houd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten).
  • Vermijd drukte.
  • Was vaak je handen.

Houd je ook aan de regels met betrekking tot thuisblijven c.q. in quarantaine gaan wanneer je dit gevraagd wordt of wanneer je klachten hebt.

1,5 meter afstand

• Kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling en ten opzichte van volwassenen geen afstand te houden.
  • Voor leden uit hetzelfde huishouden geldt dat ook zij onderling geen afstand hoeven te houden.
  • Jongeren van 13 tot 18 jaar hoeven onderling geen afstand te houden maar moeten dit wel tot volwassenen.
  • Volwassen dienen te allen tijde afstand te houden ten opzichte van elkaar en jongeren vanaf 13 jaar.
Meer informatie kun je vinden op: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie
Bij vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen via: [email protected]

Met sportieve groet,

Bestuur ZHC