Inschrijfformulier Charles Toernooi zondag 7 juli 2019 (Junioren)
6-5-2019

Op zondag 7 juli aanstaande organiseert de Zundertse Hockey Club het jaarlijkse Charles Mee d`n Bolle Kaant Toernooi voor de junioren. Dit toernooi is speciaal bedoeld voor kinderen van de basisschool. Het toernooi begint om 11.00 uur en zal om ongeveer 16.00 uur zijn afgelopen.

Dit jaar is de opzet van het toernooi iets anders. De junioren spelen namelijk op zondag. Daarnaast kun je op verschillende manieren aanmelden, namelijk je geeft jezelf individueel op of je schrijft jezelf in als team met een aantal (hockey)teamgenoten of andere vrienden/vriendinnen.

Als je je als team opgeeft, dan bestaat een team met deelnemers uit groep 3 en 4 heeft maximaal 5 spelers en voor deelnemers uit groep 5 t/m 8 bestaat een team uit maximaal 8 spelers. Je verzint een leuke en originele naam en outfit en - indien nodig - zorgt ZHC voor een begeleider op de dag zelf.

Tijdens het toernooi komen jullie als team niets tekort, want er zal ruim voldoende eten, drinken en wat lekkers voor de deelnemers gratis aanwezig zijn. Daarnaast zorgt de Zundertse Hockey Club voor hockeysticks. Wel moet je zelf zorgen voor kunstgras-schoenen (of stevige gymschoenen),  scheenbeschermers en een bitje (verkrijgbaar bij ZHC aan de bar). Aan het einde van deze gezellige dag zal de prijsuitreiking plaatsvinden en krijgt iedereen een mooie herinnering mee naar huis.

Om je goed voor te bereiden op het toernooi , worden er twee speciale trainingen gehouden op woensdag 26 juni a.s. en woensdag 3 juli a.s. van 19.00 tot 20.00 uur op het veld van de Zundertse Hockey Club. (Als je je individueel hebt opgegeven ontmoet je dan bij de trainingen ook meteen je teamleden!).

Wil je meedoen, schrijf je dan snel in en mail het inschrijfformulier in de bijlage naar [email protected]

Tot de 7e juli!

Bijlage: 2019 Inschrijfformulier Charles toernooi junior.docx